Mali i Zi

Colors: Purple Color

Njoftohen qytetarët, personat juridik dhe OJQ-të që punën e tyre humanitare nëpërmes grumbullimit dhe ndarjes së  pakove, donacioneve në të holla ose veshmbathje, duhet ta bëjnë vetëm nëpërmes ekipit komunal të mbrojtjes dhe shpëtimit i cili për këtë qëllim ka themeluar qendrën logjistike nga ku bëhet ndarja e ndihmave qytetarëve në nevojë.

Të hënën Skuadra për Mbrojtje dhe Shpëtim e Komunës së Ulqinit miratoi dhe realizoi një sërë masash dhe aktivitetesh.

Siç tha për Portalin Ul-info kryetari i Shtabit dhe kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq, përmes pikës kufitare Bozhaj – Hani i Hotit u sigurua largimi i 80 punëtorëve të përkohshëm nga Shqipëria të cilët ndodheshin në Ulqin.

Flash Lajme

Më të lexuarat