Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të martën, me 28 maj, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime:

  • në periudhën prej orës 07:30 deri në 14:45: Shasi
  • në periudhën prej orës 09 deri në 17 (përkohësisht, nga 20 minuta): qendra e Ulqinit dhe vendbanimet periferike në drejtim të Komunaljes, Mavrianit dhe Gaçit.

Flash Lajme

Më të lexuarat