Ju njoftojmë se vazhdimi i punimeve në kuadër të projektit “Kopshti shkollor dhe parku i shkollës” ka filluar sot.

Po kryhet pastrimi dhe rrafshimi i terenit pas shkolles.  Aty planifikohet mbjellja e ullinjve dhe fidane të tjera.

Me rregullimin e kësaj hapsire që ka qenë e pashfrytezueshme dhe  e cila disa dekada është shërbyer si deponi e egër, dhe  nuk është kujdesur  askush,  do të begatojme oborrin e shkolles dhe do të jetë në shfrytezim për të gjithe nxënësit dhe për nje pamje me te bukur të shkollës, thuhet në kumtesën e dërguar nga drejtori i Shkollës Fillore “Marshall Tito” Mr. Arben Llunji.

Flash Lajme

Më të lexuarat