Fakulteti për Studime Afariste Mesdhetare në Ulqin shpalli Konkursin për regjistrimin në vitin shkollor akademik 2019/2020.

Studentët e ardhshëm do të kenë mundësi të zgjedhin këto programe studimore:

– menaxhment në dogana, shpedicion dhe veprimtarinë e agjencive.

– menaxhmenti dhe siguria e marinave dhe jahteve

– menaxhmenti në turizmin nautik, sport dhe rekreacion,

Si dhe dega e re “Turizëm dhe Hoteleri”.

Të gjitha informatat mund ti merrni në hapësirat e Fakultetit, në Qendrën për Kulturë në Ulqin, çdo ditë pune prej 10.00h – 14:00h, ose në numrat e telefonit: 069 440 674, 067 804 112 dhe 069 037 134.

Flash Lajme

Më të lexuarat