Drejtoria për sigurinë ushqimore, veterinë dhe punë fitosanitare njoftoi se urgjentisht duhet të bëhet trajtimi kimik i ullirit në zonën e Komunës së Ulqinit.

Siç theksohet, me kontrollin e fundit i cili u krye të martën, me 20 gusht, u konstatua se ka rritje jashtëzakonisht të madhe të mizës së ullirit.

Analiza në laboratorin e Fakultetit Bioteknik tregoi se vetëm për shtatë ditë në disa lokalitete numri i mizave është gati shtatë herë më i lartë.

Flash Lajme

Më të lexuarat