Në gjysmën e parë të këtij viti në Prokurorinë Themelore në Ulqin u pranuan 111 padi penale, në bazë të cilëve janë formuar po aq lëndë, shkruan “Dnevne novine”.

Siç theksohet, më së shumti padi penale kanë të bëjnë me delikte pronësore dhe vepra penale nga fusha e komunikacionit publik.

Në të njëjtën periudhë u ngritën pesë aktakuza, ndërsa u dorëzuan 35 propozime akuzuese, shtohet në këtë informatë.

Flash Lajme

Më të lexuarat