Film “Metoda barbare” u xhirua në zonën e Shqipërisë, Malit të Zi dhe Shqipërisë, ku nafta dhe gazi kërkohen dhe eksploatohen, si dhe ku vazhdohet me dhënien e tokave tjera në koncesion.

Shkencëtarët, aktivistët dhe njerëzit e ndryshëm nga vendet e ndryshme ndajnë dijet dhe përshtypjet e tyre për rreziqet e , si dhe të eksploatimet e naftës dhe gazit në përgjithësi.

Barbarska metoda / Barbarian method from kras-n-i kaos on Vimeo.

Flash Lajme

Më të lexuarat