Në Rotari Klubin Ulqin të mërkurën nga Anglia mbërritën dhuratat tradicionale për fëmijë.

Kjo është e 17 herë që fëmijët në Ulqin dhe Mal të Zi do të fitojnë dhurata simbolike nga moshatarët e tyre nga Sautemptoni, gjegjësisht nga Rotari Klubi në këtë qytet, para Viti të Ri.

Rotari Klubi Ulqin ditët e ardhshme do të ndajë paketat nëpër qytetet në Mal të Zi, sipas regjistrave të ndarë nga qendrat lokale për punë sociale.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All