Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) njoftuan Portalin Ul-info se të hënën, me 23 dhjetor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime:

– në periudhën prej orës 08 deri në 16:30: Shasi, Selita, Amulli, Shtodra, Lisën Bore, Fraskanjeli, Gjonzat, Dragina, Sukubina, Kravari Poshtë dhe Lartë dhe Shtegvasha.

– në periudhën prej orës 08 deri në 15: fabrika e mobiljeve “Kurti” dhe një pjesë e Pistullit.

– në periudhën prej orës 08 deri në 14 – një pjesë e Limanit.

Flash Lajme

Më të lexuarat