E diela ishte ditë e mrekullueshme në Ulqin, e pritet që kështu do të jetë edhe të hënën.

Kjo menjëherë ndikon në disponimin më të mirë, në veçanti për arsye se këto ditë një pjesë e madhe e qytetarëve të Ulqinit janë brenda shtëpive të tyre.

Ato presin që e gjitha kjo të kalojë, njëjtë sikur lumi Buna, gjithmonë i bukur dhe unik, derdhet në det.

Flash Lajme

Më të lexuarat