Trupi Nacional Koordinues morri të hënën masën e re të përkohshme për mbrojtjen e qytetarëve nga COVID 19 dhe atë kufizimin e daljes nga objektet e banimit në periudha të caktuara.

  1. 19:00 – 05:00 – nga e hëna deri të premten,
  2. 13:00 të shtunën deri në 05:00 të hënën.

Kufizimi vlen për të gjithë përveç për përjashtimet e përfshira me urdhër.

Flash Lajme

Më të lexuarat