Komuna e Ulqinit njofton qytetarët , bashkëvendësit tanë kudo që ndodhen, punëdhënësit, afaristët pronarët e objekteve hoteliere  dhe subjekt të tjerë se ditëve të fundit  kemi kërkesa  dhe gatishmëri për ofrimin e ndihmave materiale nga ana e tyre.

Nisur nga kjo, Shtabi komunal për parandalimin e epidemisë në Ulqin vë në dispozicion  dy llogari rrjedhëse  ku të interesuarit mund ti bëjnë derdhjen e mjeteve. Të njëjtën gjë mund ta bëjnë edhe  bashkëvendësit tanë , të cilët dëshirojnë të ndihmojnë vendlindjen për të sfiduar  me sukses situatën e krijuar nga  pandemia e Coronavirusit.

LLogaria Rrjedhëse-Prva Banka 535-8476-65

Prva banka: 535-8476-65

Intermediary bank : RAIFFEISEN ZENTRALBANK OESTERREICH AG VIENNA, SWIFT CODE : RZBAATWW

Account with institution : Prva Banka Crne Gore, SWIFT CODE : PRVAMEPG

Beneficiary customers : ME25535005130000006564 Opština Ulcinj / Bul.Gj.K.Skenderbeu bb/Ulcinj

Flash Lajme

Më të lexuarat