Kuvendi i Komunës së Ulqinit vendosi të hënën se anëtari i ri i Këshillit të Drejtorëve të kompanisë “Vodacom” do të jetë Skender Rexhoviq.

Deri tani në këtë funksion ishte Minir Karamanaga.

“Vodacom” është shoqëri e përbashkët shërbyese dhe koordinuese për furnizimin me ujë dhe impiantit të ujërave të zeza për Bregdetin Malazez dhe Komunën e Cetinës.

Flash Lajme

Më të lexuarat