Policia në ditët e fundjavës dorëzoi paditë penale për shkak të mosrespektimit të rregullave shëndetësore, njoftohet nga ky institucion.

Siç theksohet, një padi penale u ngrit edhe në territorin e komunës së Ulqinit.

Nga Trupi Nacional Koordinues dhe nga Komuna e Ulqinit apeluan tek qytetarët që me përpikëmëri të respektojnë masat dhe vendimet e organeve kompetente.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All