Në ditët e fundit ishin të shpeshta plaçkitjet e rënda në vendbanimin Gjerana, mëson Portali Ul-info.

Përfaqësuesit e Policisë Kriminale të Njësisë së Sigurisë arrestuan një person I.C. nga Peja i cili dyshohet se është autori i këtyre veprave penale.

Policia po ashtu është në gjurmë të grabitësit i cili të premten mbrëma, i maskuar, duke kërcënuar me sëpatë, ka hyrë në shtëpinë e plakës S.B. (1934) në Gjerana dhe morri disa gjera me vlerë.

Flash Lajme

Më të lexuarat