Paralajmërimi që në fund të korrikut në Plazhin e Madh në Ulqin do të mbahet Festivali i I WAVEUL, zgjoi vëmendje të jashtëzakonshme.

Sepse, në katër ditët e këtij manifestimi të muzikës elektronike në dy skenat e mëdha do të marrin pjesë rreth 50 artistë të njohur, të cilët do ti përcjellin me mijëra dashamirë të muzikës nga të gjithë kontinentet.

Përkrahje WAVEUL-së i dhanë Ministria e Kulturës, Komuna e Ulqinit, Organizata Turistike, si dhe organizatorët e festivale të mëdha në rajon.

Flash Lajme

Më të lexuarat