Kryetari i Qeverisë së Malit të Zi Dushko Markoviq deklaroi se organet shtetërore vërtetuan se ekziston ndërtimi ilegal në Ullishtën e Ulqinit.

“Shkuam atje dhe kemi parë që ka ndërtim ilegal, ndërtim të egër, e konstatuam një gjë të tillë, ia kemi dhënë Inspektoratit Ndërtimor, do ta njoftojmë edhe Komunën”, tha kryeministri malazez.

Ai shtoi se edhe pse është kërkuar asistenca dhe përkrahja e pushtetit lokal, ajo nuk është fituar.

Flash Lajme

Më të lexuarat