Kosova

Kurti në Gjilan

Kurti në Gjilan

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti ka nisur takimin me kryetarin e komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri dhe shtabin emergjent të kësaj komune.

E gjitha kjo për të parë nga afër gjendjen dhe masat e ndërmarra në parandalimin e përhapjes së pandemisë Covid-19.

Intervenimi është kryer në Klinikën e Radiologjisë

Intervenimi është kryer në Klinikën e Radiologjisë

Mbrëmë, një 21 vjeçari, në fazën e hershme të humbjes së aftësisë së të folurit, të lëvizshmërisë së dorës dhe këmbës së djathtë, i është kryer trombektomia mekanike (heqja e gjakut të ngjizur në arterien e trurit në mënyrë mekanike), rasti i dytë në Kosovë.

Hamëz Rama
Pandemia me COVID-19 e ka gjetur botën totalisht të pa pregaditur e cila do të na sprovoj të gjithve, ndërsa marketerët për një kohë të gjatë duhet të mendojnë të ndërtojnë një strategji të marketingut për produktet e tyre, duke ndërmarrë masat e nevojshme për të mbrojtur stafin dhe duke respektuar vlerat e tyre.

Me qëllim të ndalimit të konfliktit të interesit dhe keqpërdorimeve

Me qëllim të ndalimit të konfliktit të interesit dhe keqpërdorimeve

Ministri në detyrë i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, sot ka marrë vendim përmes të cilit ua ndalon të gjithë zyrtarëve të kësaj ministrie të marrin pjesë në përgatitjen e aplikacioneve, apo pjesëve të aplikacioneve, për bujqit që aplikojnë për grante dhe subvencione nga kjo ministri për vitin 2020.

Flash Lajme

Më të lexuarat