Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) sot mban panel diskutimi me temën “Përgjysmimi i numrit të ministrive përmes një ligji për qeverinë: një debat për kushtetutshmërinë dhe gatishmërinë politike”.

Ky panel ka për qëllim të vë në diskutim projektligjin për Qeverinë dhe sfidat që kanë të bëjnë me zvogëlimin e numrit të ministrive si pjesë e ristrukturimit të ri të Qeverisë.Në këtë diskutim panelistët dhe pjesëmarrësit tjerë do fokusohen në analizimin e qëllimit themelor të kësaj reforme, konkretisht në zvoglimin e numrit të ministrive.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All