Hakif Rimanishta ishte bashkëluftëtar i Shaban Polluzhës dhe gjyshi i heroit Afrim Zhitia.

Postimi i Thaçit në Facebook:

Me urdhrin “Hero i Kosovës”, pas vdekjes, e dekorova luftëtarin e lirisë Hakif Rexha - Rimanishta, bashkëluftëtar i komandantit Shaban Polluzha.

Historia e lirisë së Kosovës ka një trashëgimi të pasur të përpjekjeve për çlirim. Hakif Rexha ishte gjyshi i heroit të Kosovës, Afrim Zhitia. HTH


Loading...


2002-2019

Flash Lajme

Më të lexuarat