dhe se ai duhet të shkarkohet. “Në pikën 15 të marrëveshjes theksohet moratoriumin 1-vjeçar. Hoqën dorë nga pavarësia e Kosovës, kështu pezullohet aftësia për të qenë pjesë e familjes së organizatave ndërkombëtare. Kjo do të [...]" />