Zyrat e OVL-UÇK-së janë rrethuar dhe janë bastisurë nga zyrtarë policorë të EULEX-it. Aty janë parë disa policë të cilët janë futur edhe brenda zyreve.

Tani kanë mbërritur edhe Policia e Kosovës, për të mbajtur redin para zyreve të OVL-UÇK.

Sekretari i OVL-UÇK-së, Faton Klinaku, ka thënë se EULEX-i nuk ka nxjerrë asnjë dokument për bastisje në zyrat e kësaj organizate të premten./21Media