Mijëra njerëz mblidhen jashtë xhamisë në Zelandë, për t’i mbrojtur myslimanët gjatë xhumasë

Mijëra njerëz kanë lidhur krahët me njëri-tjetrin, për të formuar një mburojë njerëzore jashtë një xhamie në Zelandë të Re, pas sulmit terrorist në Christchurch.

Të bashkuar krahë më krahë, banorët qëndruan në këmbë dhe të bashkuar, për t’i mbrojtur myslimanët gjatë lutjeve të së premtes në Xhaminë Kilbirnie në Wellington.

  • WhatsApp
  • Tweet
  • Shtype
Loading...

Postime të lidhura

Flash Lajme

Më të lexuarat