Samiti që po mbahet në Berlin është organizuar nga kancelarja Angela Merkel dhe presidenti francez Emanuel Macron.

Postimi i Haradinajt në Facebook:

Pritje nga Kancelarja Merkel dhe Presidenti Macron, në fillimet e takimit të nivelit të lartë për vendet e Ballkanit Perendimor.

Ky takim është një mundësi e mirë që liderët e rajonit të flasim hapur për sfidat dhe aspiratat e përbashkëta drejt rrugës euro – atlantike.

RHLoading...


Flash Lajme

Më të lexuarat