KBI shtroi iftar për nder të muajit të shenjtë të Ramazanit

Këshilli i Bashkësisë Islame të Kosovës në Viti, ka shtruar Iftar për përfaqësuesit e institucioneve komunale, atyre të sigurisë, partive politike dhe mysafirë të tjerë, si imam të xhamive në komunen e Vitisë, etj.

I pari i KBI-së në Viti, Husamedin Hoxha, fillimisht ka përshendetur të pranishmit, duke ju uruar mirëseardhje në tryezën e përbashkët të iftarit. Hoxha më tej ka theksuar se ky muaj është muaj i shenjtë, i cilina bashkon rreth sakrifices për t’u afruar më tepër me zotin.

  • WhatsApp
  • Tweet
  • Shtype
Loading...

Postime të lidhura

Flash Lajme

Më të lexuarat