Halim Kosova mjek gjinekolog, ka folur rreth rrezikut së koronavirusit dhe sa të rrezikuara janë gratë shtatëzëna.

Kosova rikonfirmoi edhe njëherë se gratë shtatzëna janë më të mbrojtura nga ky virus, por nëse shoqërohet me probleme të ndryshme si hipertensioni dhe probleme pulmonare ai mund të bëhet i rrezikshëm, çka është e kuptueshme pasi siç është thënë mjafton një problem tjetër shëndetësor dhe virusi godet dyfish.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All