Nga Dr. Lidia Rota Vender*

Një studiuese e re, e cili është transferuar nga Shenzhen në Wuhan për të bashkëpunuar me ekipin që po lufton epideminë e koronavirusit, ka përgatitur një shpjegim të qartë, të thjeshtë dhe të kuptueshëm për të gjithë, se çfarë është koronavirusi, si transferohet nga një person te tjetri dhe si mund të neutralizohet në jetën e përditshme.

Flash Lajme

Më të lexuarat