Dhimbja e shpinës, është një problem që e hasim të gjithë. Për shkak të lodhjes, qëndrimit, apo peshave të rënda që mund të mbajmë gjatë ditës.

Ka disa mënyra që të lehtësojnë disi këtë dhimbje. Shikoni fotot më poshtë dhe praktikojini.

Qëndroni në këtë pozicion për 5 sekonda. Përsëriteni 10 herë. Ky ushtrim forcon muskujt dhe pjesën e poshtme të shpinës.

Përsëriteni këtë ushtrim 15 herë.

Bëni dy sete nga 10 herë duke harkuar pjesën e shpinës si në foto.

Bëni rreth 10 deri në 15 përsëritje.

Përkuluni si në foto një herë në njërën anë dhe një herë në tjetrën. Bëni rreth 5 deri në 10 përsëritje. /L.F-dritare.net


Flash Lajme

Më të lexuarat