Ilma Lamçe

Sipas një studimi të fundit të bërë në Amerikë, ka rezultuar se personat që janë mbi peshë gërhasin më tepër kur flenë. Ky është një çregullim nga i cili vuajnë rreth 18 milion amerikanë.

Një çrregullim i cili shkaktohet kur gjuha pozicionohet në atë mënyrë, që bllokon rrugët e frymëmarrjes.

  1. Një në 7 meshkuj do të diagnostikohet me kancer të prostatës gjatë jetës së tij, referuar statistikave botërore. Kanceri i prostatës është një tumor shumë i zakonshëm brenda prostatës. Kjo është kryesisht një sëmundje që prek meshkujt me rritjen e moshës 50, 60 dhe 70 vjeçare.
Page 2 of 3

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All