Këngëtarja shqiptare, Big Mama, për shkak të punës që bën si gazetare, shumicën e kohës është në teren, shkruan lajmi.net.

Atë jemi mësuar ta shohim duke vizituar vende të ndryshme të botës dhe sigurisht se i mungojnë personat e saj të zemrës të cilët nuk i sheh shpesh.

Flash Lajme

Më të lexuarat