Lidhja dhe ndarja e tyre është diskutuar shumë. Bëhet fjalë për çiftin Çiljeta dhe Albani.

Ajo një këngëtare dhe ai një portier, të dy të njohur dhe të pëlqyer nga ne.

Çifti  nuk i është fshehur syrit tonë aspak.

Madje në  foto duken të relaksuar në krah të njëri-tjetrit. Mbetet për tu zbuluar enigma e tyre : vazhdojnë bashkë apo jo?

Ne mund të themi që duken bukur bashkë!


Flash Lajme

Më të lexuarat