Ana Lika jo vetëm që si ka problem komentet në Instagram, por s’ka problem as të kthejë përgjigje. Në një foto të sajën, një prej ndjekësvë të saj ka vënë re se fotoja në fakt nuk është bërë këtë vit dhe me anë të një komenti e ka thumbuar aktoren.“Më duket se kët verë ske pas fonde për pushime që po hedh fotot e verës kalume, a sun kape naj emigrant”, ka shkuar ndjekesi. Ana siç duket ka reaguar keq ndaj këtij komenti dhe i është kthyer ashpër duke i thënë “Me thën të drejtën janë të parvjetshmet, as të vjetshmet jo.

Thjesht kam dalë super yll dhe më kishte shpëtu pa e hedh dhe sa për fonde s’kam pas ndonjëherë nevojë të m’i bëjë njeri se kam shtëpi në çdo cep të Shqipërisë me bo pushime dhe kam rrogë aq të lartë sa më del me bo pushime gjithë vitin”.


Flash Lajme

Më të lexuarat