Portali Amerikan “Beautiful Ëomen Pedia”, bukuroshen boshnjake Sonja Zekic (27), e ka shpallur gruan natyrale më të bukur në botë.

Sonja është një ekonomiste e diplomuar që punon në Sarajevë.

Ajo më parë ishte shfaqur në disa grupe muzikore dhe kishte arritur sukses të madh.

Përndryshe, portali amerikan shkruan se Sonja Zekic është një shembull i veçantë i një bukurie të përsosur dhe natyrale të një vajze.

Ajo ka një trup të përsosur dhe një fytyrë të ndritshme, si dhe atribute femërore pas asnjë të metë.

Dhe kjo është arsyeja pse ajo është cilësuar si gruaja më e bukur natyrore në botë, pa opoeracione plastike dhe dieta tjera ose ushqim të modifikuar. (INA)


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All