Dy filma shumë të njohur për publikun kosovar dhe të mbarë botës pa dyshim janë “Casino Royale” dhe “Transporter”.
Personazh kryesor te i pari është agjenti britanik i zbulimit, James Bond, i njohur si 007, rolin e të cilit e luan Daniel Craig, ndërsa te i dyti një transportues tullac e shumë i zhdërvjellët, rolin e të cilit e luan i mirënjohuri Jason Statham.Sonte, në emisionin n’Kosovë Show kanë qenë dy njerëz aq të ngjashëm me dy aktorët, sa ju habisin me dukjen e tyre – sikur të ishin aktorët e vërtetë.


Bëhet fjalë për Besnik Tafallarin, me origjinë nga Prizreni por i lindur në Gjermani, që ngjason me Stathamin, dhe për shokun e tij austriak, i cili i ngjan Craigut.
Dy personazhet interesante aktualisht janë duke bërë gati një film të zhanrit aksion.


Flash Lajme

Më të lexuarat