Ish-missi, Silvana Bushati e ftuar në “Ftesë në 5”, ka zbuluar një të fshehtë nga jeta e saj private. Silavana ka treguar se është shfaqur me statusin e beqares, pasi nuk ka dashur ta ekspozojë familjen në rrjete sociale apo media.

Mirëpo, ajo ka treguar se është e martuar dhe ka 2 fëmijë.“Jetën private e kam mbajtur shumë për veten time, duke qenë se njerëzit komentojnë, flasin, për shumë kohë kam vendosur që jetën private ta kisha vetëm për veten time”, është shprehur ajo.

Ish-missi shprehu dhe dëshirën për të qenë nënë e katër fëmijëve.


Flash Lajme

Më të lexuarat