Blerona Zeqiri duket se ende i ka shumë qejf arushët
E tillë është shfaqur ajo sonte, ku pasi ka dal në shooping e ka blerë një “Teddy Bear” të madh.E të gjithë ata që i kanë parë dy pjesët e filmit “Teddy Bear” e dinë se arushi kukull që flet është shumë problematik dhe di si t’ua “sjell” edhe femrave.


Por, duket se ky nuk është problem.Dikur një femër e kolme me asete të një trashaluqe bukuroshe, Blerona tani ngjason në një femër pa shumë kilogram, por që format e gjoksit i ka ruajtur ato çfarë i kishte më parë.


Flash Lajme

Më të lexuarat