Almeda dhe Tolgahan janë një ndër çifteet më simpatike jo vetëm në shoëbizzin tonë, por edhe atë turk. Çifti duket se shijojnë para syve të publikut një histori dashurie mbushur me momente emocionuese, si ishte dhe kjo e ditëve të fundit.

Sipas portaleve turke, aktori ka shpenzuar 3 milion lira turke për dy makina.Tolga ka blerë modelin e fundit të një makine fuoristradë, që kushton 1 milion e 700 mijë lira turke dhe i ka bërë dhuratë të njëjtin model makine edhe Almedës.

Makina e re e Almedës kushton 1 milion e 300 mijë lira turke dhe në targa mban inicialet e emrave të tyre ETA (Efehan, Tolgahan, Almeda).


Flash Lajme

Më të lexuarat