Aktori shumë i dashur turk, Kivanç Tatlitug, ka dy shtëpi në Bodrum, por nuk po jeton në asnjëherën prej tyre. Për shkak të situatës alarmante nga koronavirusi, ai i ka vendosur dy banesat në dispozicion familjarëve, prindërve dhe anëtarëve të tjerë të familjes së madhe.

Ndërsa, vetë aktori dhe bashkëshortja e tij, Basak Dizer, kanë vendosur të marrin një vilë me qira po në Bodrum për të kaluar disa ditë pushime. Vila e ndërtuar me 50 mijë gurë, ku qiraja e një nate në vilën e aktorit kushton plot 6500 euro. Çifti do të qëndrojë në këtë vilë për 10 ditë dhe pagesa që ka bërë është plot 500 mijë lira turke.


Flash Lajme

Më të lexuarat