Nora Istrefi është një nga vajzat e famshme shqiptare, që dallon gjithmonë për pamjen e jashtme.

Ajo kujdeset deri në detaj për ‘look’-un, duke bërë shumë kombinime.

Në daljen e saj të fundit, për ditëlindjen e motrës Erës, përshtypje bëri fakti se Nora nuk kishte shpenzuar shumë.

  Në krahasim me herët e tjera, ajo ka zgjedhur të vishet thjeshtë dhe më lirë.

Faqja “What they werain” ka zbuluar se bluza e Norës i kushtoi 185 euro, fundi zara 29 euro dhe varsja Chanel i ka kushtuar 990 euro.

 


Flash Lajme

Më të lexuarat