Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë në një postim ditën e djeshme kishte shkruar “Gjithkush ka të drejtë të infektohet”. Kjo ka rënë në syrin e këngëtares Vesa Luma, e cila nuk e ka anashkaluar këtë gafë apo lapsus, duke reaguar përmes një postimi në ‘Instagram’.“Zgjohet njeri me shpejtësi me pa situatën në faqen zyrtare, dhe del kjo. Çfarë dreqin!”, shkruan këngëtarja.

Kosova deri më tani ka regjistruar 256 viktima nga COVID-19, ndërsa numri total i rasteve pozitive është 9.049.


Flash Lajme

Më të lexuarat