Pas Eli Farës dhe Irma Libohovës, që sfidonin vajzat e reja me linjat perfekte, edhe pse në moshë, edhe Monjola Nallbani duket se nuk mbetet pas me bukuritë e saj dhe format për t’u admiruar.Fiziku i saj është një detaj që tërheq vazhdimisht vëmendje tek këngëtarja, por së fundi ajo i ka mahnitur të gjithë me imazhin e publikuar në Instagram.Ajo është shfaqur me një fustan ngjyrë të gjelbër të ngjitur pas trupit dhe duket vërtetë e bukur. Këngëtarja është 51 vjeç dhe trupi i saj është vërtet për t’u pasur zili.


Flash Lajme

Më të lexuarat