Dj Sardi ka folur për herë të parë për vajzën që i ka rrëmbyer zemrën, identitetin e të cilës ende nuk e ka zbuluar, duke shtuar kureshtjen e fansave.Në një intervistë për Story.al, ai  tregoi dyshja kanë 12 vite që e pëlqejnë njëri-tjetrin, ndërsa ka zbuluar se i ka dhuruar edhe një unazë për të cilën shprehet se është një premtim që i ka bërë partneres se do ta dojë përgjithmonë.

Secila ka bukurinë e vet. Lidhet me personin që ke pranë dhe momentin. Imja është shumë e bukur, dhe nuk jam single.

Zgjodha atë, dhe jo faktin që është e panjohur. Mund të them që është shumë interesante dhe kemi 12 vite që pëlqehemi. Më në fund ia gjetëm telat njëri-tjetrit!

Unaza është një premtim që i kam bërë partneres, se do e dua gjithmonë.

Dasmën kemi menduar diçka interesante, po s’dua ta zbuloj pa ardhur momenti.


Flash Lajme

Më të lexuarat