Aktoren Tuba ndryshe të njohur dhe si Elif e keni parë me siguri në serialin “Diamante dhe dashuri” nga i cili u bë dhe i njohur në Shqipëri. Ajo është mama e dy fëmijëve dhe së fundmi është përfolur shumë për lidhjen e saj 3 -vjeçare  me Umut Evirgen.

Ajo nuk ka folur asnjëherë për pjesën private të jetës por duket se këtë herë nisur nga thashëthemet e ndarjes për shkak të xhelozizë që mediat aluduan ka vendosur të flaës:

“U ndava me Umut disa muaj më parë. Prezenca dhe rëndësia e tij në jetën time kanë një peshë të madhe. Mendoj se privatësia jonë duhet të respektohet. A nuk e meritojmë ne artistët respektimin e privatësisë si qenie njerëzore?”- u shpreh aktorja duke hequr kështu çdo dyshim.

Por arsyen ajo nuk e tha kështu që mbetemi tek shprehja “Ku ka zë nuk është pa gjë”.


Flash Lajme

Më të lexuarat