Tani që maskat dhe mburojat e fytyrës janë zyrtarisht një pjesë e veshjeve tona të përditshme për të ardhmen e paparashikueshme, dizajnerët më të njohur të modës nuk mund të mos krijojnë modele të ndryshme maskash, duke e parë si një nga aksesorët më të domosdoshëm të momentit.

Një numër markash tashmë e kanë bërë maskën të zbukuruar, por Louis Vuitton është i pari që ofron një mburojë të modës së lartë.

Shtëpia e modës franceze njoftoi këtë javë se do të lëshojë maskën e saj elegante prej 961 dollarë si pjesë e koleksionit 2021 Cruise, të disponueshme në dyqanet në të gjithë botën në 30 tetor.

Mburoja është e përbërë nga një rrip elastik monogram që shkon rreth kokës së përdoruesit me një mburojë të lëvizshme të bashkangjitur nga thumba të artë të gdhendur me logon LV. Mburoja në vetvete vjen gjithashtu e zbukuruar në shtypjen monogram të firmës Vuitton, mund të kthehet lart për t’u veshur si një kapelë me majë, dhe gjithashtu vjen me teknologjinë e lenteve të tranzicionit kështu që mund të shkojë nga e qartë në të errët në varësi të nivelit të dritës së diellit.

Një njoftim për shtyp që njofton mburojën e përshkruan atë si “një maskë tërheqëse për syrin, elegante, po ashtu edhe mbrojtëse”. Këto maska LV janë pothuajse të garantuara të jenë aksesori i domosdoshëm i javës së modës.


Flash Lajme

Më të lexuarat