Këngëtarja Eleni Foureira do të përfaqësojë Qipron në Eurovision 2021.

E ftuar në shfaqjen “Stin Folia ton Koukou”, ajo pranoi një propozim zyrtar nga RIK në mënyrë që të përfaqësonte Qipron në Eurovision 2021.

Kjo është hera e parë që RIK propozon zyrtarisht një artist për Eurovision 2021 dhe bëhet e ditur publikisht. Kujtojmë se shqiptarja nga Fieri ka pikasur me perfomancat e saj plot energji.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All