Inspirim apo rastësi kjo nga ana e Sara Hoxhës.

Sara Hoxha dhe Ledri Vula kishin organizuar një ndejë të veçantë për ardhjen në jetë të vajzës së tyre.

Mes familjarëve e miqve, ajo me ndjekësit ka ndarë disa nga momentet e veçanta. Në mesin e fotografive që ka publikuar është vënë re se ka një ngjajshmeri në mes saj dhe Youtubers së famshme Inanna Sarkis.

Fustani që mban veshur Sara në organizim është krejtësisht i ngjajshëm, gjithashtu edhe në fotosesionin që ka bërë me Ledri Vulën është pothuajse i njëjti.

Të jetë rastësi apo inspirim nga ana e Sara Hoxhës mbetët të shihet.

Më poshtë mund të shihni dhe t’i komentoni vetë fotot.


Flash Lajme

Më të lexuarat