Me shumë veprime lind dyshimi se Andi dhe e fejuara e tij Dafina kanë shkëputur kontaktet ndërmjet veti.

Përmes fshirjes së imazheve në rrjete sociale, kuptohet që dyshja kanë marr vendimin e papritur, që të mos jenë më bashkë.

Këtë e dëshmon llogaria e tyre personale, duke mos ekzistuar as edhe një imazh së bashku në rrjete sociale.

Po ashtu, personat në fjalë nuk e ndjekin njëri tjetrin në Instagram. Mbetet të shihet e vërteta rreth kësaj dileme që kanë ngritur çifti i njohur.


Flash Lajme

Më të lexuarat