Pasi konfirmoi që në verë largimin e Portokallia, u përfol se karriera e Xhemit në televizion do të mbyllej. Ndaj shfaqja e saj në promon e një emisioni të ri çuditi jo pak.Eni Shehu do të nis emisionin e ri “Nuk është karantinë” në ABC News dhe me gjasa krah tij do të jetë edhe Xhemi. Moderatorja është shfaqur në promon e emisionit, por ende nuk është konfirmuar prezenca e saj.


Flash Lajme

Më të lexuarat