Ajo është shtatzënë për herë të dytë.

Almeda dhe Tolga kanë konfirmuar se po bëhen me fëmijë të dytë, shkruan Syri Kosova.

Aktori turk në Instagram ka hedhur foto me bashkëshortën e tij, e cila ekspozoi pak barkun e fryrë.

“Më i lumtur se kaq nuk mund të bëhem” shkroi ai me entuziasëm.

Kujtojmë që Tolga dhe Almeda janë prindër të një djali, por, nuk zbuluan gjininë e foshnjës së fytë që po vjen.

https://www.instagram.com/p/CIAiy3dHxJr/?utm_source=ig_embed


Flash Lajme

Më të lexuarat