Ani pse janë të dalluara në shumë aspekte, të gjitha jën aktive në shoëbizin kosovar, shkruan Kosovarja.

Kur është fjala për Gilin dhe Edonën, që të dya dallohet në paraqitjet fizike me përkushtimin që kanë për vetën.

Së fundmi, ato shihen që kanë veshur fustan të modelit të njejtë.

Me një ngjashmëri të madhe edhe të nuancave, është Gili ajo që ka kopjuar Edonën deri në detajin më të vogël.

Për më shumë, binduni me imazhin në vazhdim.

Edona Llaloshi

Gili


Flash Lajme

Më të lexuarat